Artikler

En god hjemmeside er kun 1 klik væk     

Når du som privat virksomhed har nogle varer, oplevelser, events eller serviceydelser, du gerne vil sælge online, er det et absolut must med en god, brugervenlig og effektiv hjemmeside. Mange tror, at det er svært og omstændeligt at oprette, administrere og vedligeholde sin egen hjemmeside, men tager man et godt og grundigt kig på websitet: 1-klik installation, vil man hurtigt opdage, at der findes meget nemme og simple løsninger hertil. Dette vil vi komme mere ind på i denne artikel, hvor du får opridset en række gode fordele ved at oprette en overskuelig og effektiv hjemmeside.

Sælg dine varer online

Lad os sige, at du har en webbutik, hvor du sælger strømper med glimmer. Lige meget hvor smukke, komfortable og festlige, disse strømper er, sælger de immervæk ikke sig selv. Her er det, at en god hjemmeside kommer ind i billedet. Der findes især to CMS systemer, der er værd at benytte sig af. CMS står for Content Management System, og er det system, der står for at administrere indholdet på dit website. Det er meget nemmere end du tror, selvom visse IT firmaer slår sig op på, at det er super svært og kræver ekspertviden at oprette, bruge og administrere.

Når konkurrenterne gerne vil være i dine strømper

Strømper, der bliver solgt online via en hjemmeside, er først synlige, når man har lagt fotos op på hjemmesiden af dem. På denne måde kan kunderne få et realistisk billede af, hvad det er, de køber. Her kan de se på farverne, formen, mønstret og størrelsen og danne sig et godt billede af varen. Det er alle målgrupper, der har brug for strømper, lige fra mænd, drenge, piger og kvinder, selvom de mere festlige af slagsen tit er forbeholdt kvinderne og pigerne. Hvis man allerede ved, at det er piger og kvinder, der er den største køberskare, kan man tiltrække flere af disse potentielle kunder ved at gøre hjemmesiden mere feminin.

Tiltræk kunderne med en tilpasset hjemmeside

Det kan godt være en kliche, at man for eksempel bruger røde farver til en feminin hjemmeside, men alligevel er denne farve og dens undernuancer såsom pink, lyserød, lilla, bordeaux og lignende farver noget, som tiltrækker mange kvinder. Disse farver har et feminint udtryk, og minder om en flot tulipanmark i Holland.

Lok med en blog  

Hvis man leger lidt med den røde farveskala i WordPress, som er det ene CMS system, kan man se, hvad der virker bedst. Dernæst kan man også skrive en blog, der handler om mode, livsstil og selvforkælelse, så strømperne får endnu mere liv på hjemmesiden. Her kan man skrive om, hvordan strømper kan matches med det øvrige tøj, så man får et moderne og trendy look. Ja, kun fantasien sætter grænserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *