Artikler

3 tips til at blive gældfri

Har du lige nu en større eller mindre gæld, og vil du gerne i gang med at gøre noget ved det, så du også kan prøve at leve et liv uden at have en gæld hængende over hovedet, som du ikke kan lade være med at tænke på, er det bare med at spidse øre nu. For her kommer vi nemlig med tre gode råd til, hvordan du kan gøre noget ved din gæld allerede fra i dag. Det behøver ikke at være teknisk at komme i gang med at barbere en gæld ned. Men det kræver, at du er klar til at arbejde for det.

Find mørklægningsgardiner der slutter tæt her.

Få et overblik over din nuværende gæld

Det første gode råd, som du får med herfra i dag er, at du skal i gang med at danne dig et overblik over din nuværende gæld. Der er mange, der er klar over, at de har en gæld, men som ikke har en idé om, hvor meget de egentlig står og skylder væk. Og du kan ikke rigtig komme i gang med at lægge en plan for afviklingen af din gæld, hvis du ikke ved, hvad du er oppe imod.

Betal så meget som muligt af her og nu

Når du har fundet ud af, hvor mange penge du skylder væk, og hvem du skylder pengene til, kan du med fordel vælge at betale så mange som muligt ud allerede i dag. Har du fx fem små lån med høje renter på samt et enkelt stort lån, kan det være en god idé at finde nok penge her og nu til at få de fem små lån ud af verden, så du sparer en masse penge på renter, og så du kan koncentrere dig om det ene større lån efterfølgende. Du har sikkert noget i dit hus, du kan sælge, hvis du mangler en måde at skaffe penge til at betale lånene ud nu.

Læg et budget og følg det nøje

Det sidste tip er at lægge dig et grundigt budget, hvor du har poster inden for fx mad, faste udgifter og gæld. Der skal gerne ligge så mange penge som muligt på gældsposten, dog stadig med forbehold for at du kan leve og betale dine månedlige udgifter. Når du har lagt det budget, er det til gengæld også meget vigtigt, at du husker at overholde det, da det er din eneste måde at komme ud af gælden på.

Køb de bedste plisse persienner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *