Artikler

3 grunde til at vælge offentlig transport til arbejde i stedet for bil

Skal du snart til at pendle til arbejde, og har du ikke besluttet dig for, om du skal tage offentlig transport eller køre i egen bil, har du her et par grunde til, hvorfor du bør vælge førstnævnte.

Find også information om termodragter her.

Det kan være billigere

For det første kan det ende med at være billigere for dig. Du kan tit få dig et månedskort for ganske få penge, og det koster som regel ikke nær så meget, som det koster at have og køre i en bil. Med en bil skal du jo både tænke på forsikring, grøn ejerafgift og benzin samt eventuelle reparationer. Med offentlig transport skal du bare have dit månedskort, og så kan du ellers stige af og på, som det passer dig.

Find en fant termotøj her.

Du kan bruge tiden på noget andet imens

Derudover frigør du jo også en masse tid ved at tage offentlig transport. Du har jo mulighed for at lave alt muligt andet, mens du er på vej til arbejde, hvis du fx sidder i et tog. Kører du bil, kan du ikke få så meget andet for hånden, mens du kører. Men i et tog kan du jo sagtens sidde og arbejde, læse, svare på e-mails eller hvad du nu ellers har lyst til at lave under din tur. Du har med andre ord hænderne fri, når du vælger at pendle med det offentlige.

Det er grønnere

Og til sidst er det jo også meget grønnere at vælge at køre med offentlig transport i stedet for at sætte dig ind i din egen bil. Det er jo grønnere at kunne samle mange mennesker i et transportmiddel, i stedet for at vi alle skal have hver vores transportmiddel. Så hvis du gerne vil gøre noget godt for klimaet og miljøet, kan det være en god idé at gøre brug af offentlig transport, når du skal i gang med at pendle frem og tilbage til dit nye arbejde.

Vi håber, at du er blevet inspireret til at gøre brug af det offentlige fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *