Artikler

WWW.BOGBASEN.DK HAR MANGE GAMLE BØGER OM KRISTNE EMNER

Velkommen til Danmarks ældste og største portal https://bogbasen.dk/search for køb og salg af brugte bøger online.

HVORDAN HANDLER JEG PÅ WWW.BOGBASEN.DK ?

Det er meget enkelt. Hvis du vil købe en bog, skal du først oprette dig som købsbruger. Det er gratis at være bruger på www.bogbasen.dk

Du opretter dig ved at gå ind på www.bogbasen.dk og trykke på NY BRUGER. Når du har fyldt formularen ud, er du klar til at købe bøger, men husk lige at opdatere siden, for så kan du trykke på LOG IND. Her skriver du din mailadresse og dit valgte kodeord og vupti så er du inde. 

Nu er du klar til at søge og finde den bog du gerne vil købe, lægge den i kurven, eventuelt flere bøger. Du vil kunne søge bøger fra den samme bogsælger, ved at trykke på “Se hvilke andre bøger denne bogsælger har”. Derved kan du spare porto. Når du har lagt en eller flere bøger i indkøbskurver og du vil betale trykker du på knapper GÅ TIL BETALING – du stilles om til betalingsmodulet, men inden skal du vælge om PostNord skal sende pakken hjem til dig eller om du vil hente den i en POSTNORD butik, når du har gjort det kan du vælge at betale med kort eller MobilePay.

Skulle du ønske at sælge nogle bøger igennem www.bogbasen.dk er dette også muligt, det kræver som ved køb, at du er oprettet som bruger. En god ide inden du lægger bøger op, er at kontakte administrationen således du kan blive vejledt om vilkårene for bogsalgs. 

www.bogbasen.dk kan altid træffes på mailadressen [email protected] og vi vender hurtigt tilbage til dig, det uanset om det drejer sig om køb eller oprettelse som sælger. Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at sende en mail. Alle mails besvares.  

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *