Artikler

Style dit outfit med et slips 

Style dit outfit med et slips 

Er man på vej til bryllup og vil skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for en være et slips. BalderClothes tilbyder et stort sortiment af utallige differentierende afstøbninger af slips hos BalderClothes finder man kæmpe slips, som en sjov onkel vil have eller tyndeslips til dig som ønsker at se godt ud hvis du skal ind til jobsamtale. Her vil man yderligere færdiggøre sit look med en slipsenål, som nemt og elegant organisere dit slips og gør at din styling er perfekt.  

Skal du til julefrokost med arbejdet? 

En af de hyppigste ting man benytter slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til julefrokoster, der har vi den bedste løsning til dig som ønsker med et alternativt juleslips. Her har vi et sort udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med coole mønster.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er studerende, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der særdeles ønsker at gøre noget ekstra ud af ens outfit. Her vil det være sejt at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man ejer en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så dit look er perfekt og at din viden på tøj skinner igennem og vilimponere dine venner 

Brug for rådgivning 

Hos os ser vi et enormt sortiment af slips i flere typer. Her kan vi guide en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som kan passe godt sammen. Vi har igennem en længere periode dyrket slips og ved derfor hvad, der er værd at vide og hvad man skal overveje, når du skal vælge et slips.  

Det kloge valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og du kan se at mange af BalderClothes slips er lavet af silke, så det er let for dig at binde. Her ser du samtidig at vores slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ej kommer til at være træls for dig eller være for meget. Med en slipsenål finder man en elegant accessorie, der er nem for en at anvende. Vores udvalg heraf er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har tilføjet til sit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan hjælpe dig, hvis de første par øller er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig også med at holde styr på slipset, så den ikke hopper ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 

Et utal af farver 

Er man den festlige type, som elsker farver i din påklædning og har søgt efter hjemmeside, hvor man kan købe slips i utallige forskellige farver? Så skal man ej lede længere, BalderClothes har slips i alle mulige farver og mønstre. Både med tern og med helt nomalt slips med en farve der er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *