Artikler

Nye faver til børneværelset er et stort hit i Næstved

Et børneværelse bør males flot

Når man som forælder tager stilling til indretningen af sit hjem, så kommer man før eller siden til børneværelset. Der er de forældre, der prioriterer dette meget højt i forlængelse af deres fokusering deres barn eller børn, men mange andre forældre glemmer børneværelset lidt i konkurrencen med husets andre rum. Det kan nemt skyldes, at børn ofte er dårlige til at sætte ord på deres behov og derfor tænker forældrene ubevidst, at alt er som det skal være. Det er dog ikke kun de voksne, der har brug for smukke, afslappende og inspirerende omgivelser. Det er også børnene, helt ned til 2 års alderen. Læs mere her!

Hvad kan man gøre?

Når man tager stilling til barnets børneværelse, så er det en god idé at starte lidt forfra, og begynde med en ren tavle. Ofte akkumuleres der legetøj og andet grej, der var relevant for måske bare et år siden, men som nu er blevet mere egnet som gave til et andet og yngre barn. Derfor bør man simpelthen rykke alt ud af værelset, og hvorfor så ikke få malet mens man er i gang. Når man forskønner et værelse, så er det bedste man kan gøre at male det. Det markerer starten på et nyt kapitel, og man kan tilpasse farve og stil den alder barnet nu er nået og er på vej ind i. Måske skal der blot males hvidt, men det kan også være at der skal være mere fantasifulde motiver. Uanset hvad man gør, så bør man udruste sig med en professionel maler der kan udføre arbejdet. Det er forkert at tro, at børn er ligeglade med kvaliteten af det der omgiver dem, og de færreste forældre har tid og evner til at gennemføre et smukt malerarbejde. Så hellere kalde på fagfolk, og få det gjort til punkt og prikke. Dette er naturligvis særligt relevant hvis man skal have malet nogle kreative ting på væggene. Her er det ufravigeligt at man skal have en fagperson ud.

Perioder i livet

Det er vigtigt at markere når livet skifter karakter, og man bevæger sig ind i noget nyt. Det er ikke kun de voksne der har milepæle, med bryllupper, fødsler, skilsmisser og så videre. Det er også de små, der bliver større, og foretager kvantespring i forhold til hvor de var før. Det er en smuk gestus at se dette, og følge med som forælder, og en af de måder man kan gøre det helt lavpraktisk, det er ved at være proaktiv i indretningen af barnets værelse. Det viser at man ser det og gerne vil gøre noget for at dets omgivelser er i trit med barnets tilstand her og nu. Det er ikke særligt dyrt at få en professionel maler ud og male et børneværelse, så det er absolut anbefalelsesværdigt. Så kan du også få rådgivning med på vejen, og måske få en god pris på maling af resten af huset. Det ville være en gave til hele familien, og måske en god idé til en overraskelse for din partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *