Artikler

Melodier til konfirmationssange

– Danmarks 10 bedste melodier til konfirmationssange. De mest brugte melodier ligger øverst i listen og alle melodierne er nemme at synge i en stor forsamling, hvilket der sikkert er til konfirmationen. De fleste kan genkende melodien den allerede når de ser den, for andre kommer den straks når de hører den.

  1. Fra engeland til skotland
  2. Rapanden Rasmus
  3. Vi lister os afsted på tå
  4. Jeg har min hest jeg har min lasso
  5. De smukke unge mennesker
  6. Der bor en bager
  7. Hammer hammer fedt
  8. Den lille frække frederik
  9. Du må få min sofacykel når jeg dør
  10. Jeg er en papegøje fra Amerika

..“Den skal være nem og synge – de fleste skal kunne genkende den”.. JA! og for nogen er valget med melodien ret så vigtigt fra start, fordi der skal digtes på stikord. Nogle melodier er svære at skrive på – de nemmeste er dem med de korte vers, dem hvor en hel sang har mange vers. Så er du nybegynder og skal skrive din egen sang? så anbefales en melodi såsom, Rapanden Rasmus, Der bor en bager, Den lille frække frederik.

Fra melodi til sang

Når du har søgt efter en melodi til din konfirmationssang, så er du sikkert på vej til at skrive en sang eller bestille en. 

Et nyttigt link hvis du har brug for gratis eller personlige konfirmationssange, eller en god guide til at skrive sangen så anbefaler vi Merete fra https://festsangetaler.dk/

Når man har et personligt budskab på hjertet og gerne vil levere det i form af en sang, så er det en hjertens god måde at gøre det på. Alle synger med på sangen og når de gør det, så er de opmærksomme på hvert eneste ord der leveres. Desuden er du ikke en der skal holde en tale på den dag, så får du sagt det du gerne ville så fint alligevel. Konfirmanden kan gemme sangen til senere hen i livet, den er også en gave. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *