Artikler

Sådan får du det reneste hjem

Alle kan lide et rent hjem, men de færreste synes om at skulle bruge tid på at gøre rent. Der er dog ikke noget mere tilfredsstillende, end når man kan sætte sig efter at have gjort rent i flere timer, og bare nyde de rene omgivelser.

Du kan få hjælp fra teknologien

Hvis du vil effektivisere din tid en smule, kan du få hjælp fra teknologien. Du kan få en automatisk støvsuger, der fjerner skidt og snavs fra de største overflader. Der kan dog samle sig støv i kroge og hjørner, hvor den ikke kommer ind, så der må du selv gå efter.

Det er en god idé at støvsuge regelmæssigt, da støvet samler sig, længe før du kan se det. Når det sker, vil det hvirvle rundt og lægge sig på alle andre flader. Støvsug derfor 1-2 gange om ugen.

Rens dine tæpper effektivt

Rensning af tæpper er noget, de fleste gør meget sjældent. Tæpper er blot noget, der ligger og pynter. Når du bliver renset, er det at løbe over med dem med støvsugeren. Men tæpper kræver faktisk en langt mere grundig rens.

Her bør du af og til dampe dine tæpper. Det er en effektiv måde at rense dem på. Med tiden, og faktisk ret hurtigt, vil der nemlig samle sig skidt og snavs i dine tæpper. De er nok så rare og bløde at gå på, men de er altså også de perfekte samlere af alverdens ting, du sikkert ikke vil vide noget om.

Luft ud og vask vinduer

Husk at du skal lufte ud en gang om dagen – mindst. Det er sundt for indeklimaet og luften. Du skal også vaske dine vinduer regelmæssigt. Her samler sig nemlig også snavs – især udvendigt. Når du så lufter ud, kan du risikere, at støv og snavs hvirvles ind i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *