Artikler

HVORDAN MAN KØBER, SÆLGER OG TRANSAKKERER MED BITCOIN

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en kryptovaluta og et betalingssystem, der først blev foreslået af en anonym person eller gruppe af personer under navnet Satoshi Nakamoto i 2008.

Bitcoins oprettes som en belønning for en proces, der kaldes mining. De kan veksles til andre valutaer, produkter og tjenester. Fra februar 2015,over 100,000 handlende og leverandører accepterede bitcoin som betaling.

Hvordan køber man Bitcoin?

Bitcoin kan købes via børser eller direkte fra andre personer via markedspladser. Børser er virksomheder, der giver dig mulighed for at bytte bitcoins til andre aktiver, f.eks. traditionelle valutaer eller forskellige digitale valutaer. Markedspladser er websteder, der forbinder købere og sælgere, ogtager et gebyr for at lette transaktionen.

vordan sender og modtager jeg bitcoin?

Når du vil sende bitcoins, har du brug for en “tegnebog”. Det er et stykke software, som gør det muligt for dig at opbevare, modtage og sende bitcoins. Der findes mange forskellige typer af tegnebøger, herunder dem, der er designet til din computer eller smartphone, og endda dem, der er udskrevet på papir.

Du kan sende bitcoins ved at indtastemodtagerens adresse i din tegnebog og bekræfter transaktionen. Bitcoins overføres derefter fra din tegnebog til modtagerens tegnebog.

For at modtage bitcoins skal du oplyse din bitcoin-adresse til den person, der sender dem til dig. Dette kan gøres ved at vise en QR-kode eller ved at dele din bitcoin-adresse.Hvad er en blockchain?

Uanset om du erhverver din bitcoin ved at købe bitcoin gennem en børs eller pengeautomat, eller en hvilken som helst anden metode, er næste trin i handel med bitcoin at sikre dig, at den er inde i en digital tegnebog, hvor du har de private nøgler. Ikke dine nøgler, ikke dine mønter. Det er alt, du behøver at vide! Du kan starte med at tjekke aktieskole.com Velkommen til fremtidens penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *